UNPR: Gabriel Oprea nu ar fi avut niciun motiv întemeiat să demisioneze din funcțiile de vicepremier

| 30 noi, 18:16

Fostul ministru al Internelor Gabriel Oprea îl contrazice pe șeful PSD și spune că Guvernul Ponta nu a demisionat din cauza sa, ci în urma unor consultări pe care le-a avut cu fostul premier în seara zilei de 3 noiembrie, la patru zile de la tragedia din clubul Colectiv.

"Decizia ca Victor Ponta sa isi depuna mandatul a fost luata impreuna de fostul premier si de domnul Gabriel Oprea, in cadrul consultarilor purtate de cei doi, in seara zilei de 3 noiembrie. Acest lucru a fost recunoscut public de Victor Ponta. In ceea ce il priveste pe Gabriel Oprea, presedintele UNPR nu ar fi avut niciun motiv intemeiat sa demisioneze din functiile de vicepremier pentru securitate nationala si ministru al Afacerilor Interne pe care le ocupa la momentul producerii tragediei din clubul Colectiv. Demisia lui Gabriel Oprea ar fi fost complet nejustificata si ar fi presupus asumarea unei vinovatii inexistente, fapt dovedit de evolutia ulterioara a evenimentelor. Gabriel Oprea si-a indeplinit cu profesionalism mandatul atat in fruntea MAI cat si ca vicepremier pe probleme de siguranta nationala, aducandu-si aportul la eficientizarea activitatii institutiilor aflate in subordine si la consolidarea nivelului de incredere al populatiei in aceste structuri", se arata într-un comunicat UNPR.

Liviu Dragnea, întrebat dacă Ponta ar fi ramas premier, dacă Oprea își dădea demisia, acesta a spus că: "Probabil ca da. Am înțeles că au avut o discuție, nu știu mai multe".

Citeşte şi: Gabriel Oprea, despre Guvernul lui Cioloș: Are toate voturile celui de-al treilea grup parlamentar

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ