URĂ faţă de victimele incendiului: „Sărbătoreau moartea şi FOCUL iadului şi au primit şansa să o facă în direct"

| 31 oct, 16:04

Sute de mesaje de satisfactie sau chiar ura fata victimele tragediei de la Clubul Colectiv sunt postate pe Facebook, in care se sustine ca drama a fost cauzata de faptul ca tinerii din club celebrau Halloween-ul alaturi de o trupa rock.

Valul de ura impotriva sarbatorii de Halloween s-a pornit in urma cu cateva saptamani, pe masura ce tot mai multe organizatii de fundamentalisti religiosi au inceput sa ceara interzicerea serbarilor in scoli si gradinite. In paralel cu acest discurs au fost livrate si idei anti-occidentale si anti-americane, Vestul fiind prezentat de fundamentalisti si nationalisti drept sursa tuturor relelor din Romania.

Exemple de postari care au inundat netul, citate de hotnews.ro:

Goodbye halloween! Treziti-va dragii mei si lepadati-va de lucrari care va arunca in flacari..

Aceasta zi demonica a adus moartea multor oameni nevinovati, aceasta „sarbatoare” de cacat nu ne prieste noua romanilor, deci interziceti holloween, nu mai copiati dupa americani ca numai rautati sunt in „lumea lor”. Avea Ceausescu dreptate de tot punea embargoul in SUA, ura America

Pe cine cheama dracii da putea sa fie acolo corect

Sarbatoreau moartea si focul iadului si au primit sansa sa o faca in direct

focul

ura

satana

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 oct, 18:43
tyrex
Nu e ura bai trogloditilor impotriva victimelor ci impotriva acestor manisfetarii idioate , copiate si aduse iresponsabil din alte parti si care nu au nimic comun cu obiceiurile si cultura romaneasca. A copia haotic apucaturil;e desantate ale altora numai de dragul de a semana lore o tampenie fara margini . Mai incetati cu ploconirea asta oarba la asa zisele valori occidentale care nu fac altceva decat sa ne distruga tineretul si viitorul tarii. Dumnezeu sa-i ierte mai ales ca invocau pe Satana.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ