USR: Condamnăm agresiunea extremiştilor de la AUR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu

| 07 feb, 19:42

Reprezentanţii USR au condamnat agresiunea lui George Simion asupra ministrului Energiei Virgil Popescu, în plenul de luni în care a fost dezbătută moţiunea simplă la adresa sa. Aceştia au adăugat că incompetenţa într-o funcţie publică trebuie sancţionată prin demitere şi nu prin violenţă.

 

„USR condamnă agresiunea extremiştilor de la AUR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu. Nu trebuie să ajungem la violenţă ca să-i sancţionăm pe cei care greşesc. Violenţa nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată o soluţie. Politica trebuie să fie despre dezbateri cu argumente, nu despre cine are pumnul mai tare”, arată o postare pe pagina de Facebook a partidului, conform News.ro.
Sursa citată mai spune că „Virgil Popescu a fost chemat de USR în faţa Parlamentului să-şi asume, cu mandatul pe masă, facturile uriaşe la energie pe care le plătesc românii”.
„Incompetenţa într-o funcţie publică se sancţionează prin demitere, nu prin violenţă. George Simion şi extremiştii de la AUR trebuie sancţionaţi”, a completat sursa menţionată.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ