USR cere demisia guvernului după eşecul unui referendum costisitor

| 08 oct, 13:23

Liderul USR, deputatul Dan Barna, a cerut duminică seară demisia guvernului, menţionând că prin organizarea referendumului pentru modificarea Constituţiei acesta a "aruncat 40 de milioane pe o fantasmă".

Barna a declarat, după încheierea scrutinului, că o clasă politică responsabilă nu ar trebui să organizeze asemenea referendumuri care fragmentează societatea.

"Acest guvern este un guvern care trebuie să plece, este un guvern căruia îi cerem demisia pentru că acest guvern a aruncat 40 de milioane pe o fantasmă. O clasă politică responsabilă nu ar trebui să facă referendumuri care fragmentează societatea, care aduc o ruptură în societate. Şi eu sper că de luni societatea, românii vor reveni la problemele de care le pasă", a spus liderul USR.

Potrivit acestuia, România are încă destule probleme de rezolvat, mai ales în domeniul infrastructurii, în sistemul de sănătate sau în cel al educaţiei pentru a cheltui bani cu altceva.

Dan Barna a mai precizat că un semnal că românii au respins acest referendum este şi faptul că în niciun judeţ rezultatul nu s-a apropiat de pragul necesar validării.

Tag-uri: Dan Barna, referendum, USR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ