USR-PLUS acuză un blat al liberalilor lui Cîțu cu PSD: „Echipa câştigătoare are un nou membru: Marcel Ciolacu”

| 06 sep, 21:18

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat luni, la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite ale celor două Camere, că pentru prima dată în ultimii 31 de ani este refuzat dreptul de a depune o moţiune de cenzură.

"Cei de la PSD şi PNL au boicotat această şedinţă. (...) Am văzut - şi asta a confirmat, dacă mai era nevoie, după tot ce s-a întâmplat în ultimele zile - că dincolo de declaraţiile domnului Ciolacu, de fapt vedem că de astăzi 'echipa câştigătoare' are un nou membru, domnul Marcel Ciolacu. Pare că a fost recrutat de domnul Cîţu şi singura dânsului misiune este să îl protejeze pe acesta cât mai mult la Palatul Victoria", a arătat el într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

USR PLUS a transmis luni că Biroul permanent reunit "a fost boicotat a treia oară" de către membrii PSD.
"Boicotând a treia oară şedinţa Biroului permanent reunit de stabilire a calendarului moţiunii de cenzură, Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă şi că nu-şi doreşte cu adevărat demiterea lui Florin Cîţu. Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîţu. Tergiversările şi contradicţiile PSD-ului, înţelegerile pe sub masă ale lui Marcel Ciolacu cu Florin Cîţu ne arată, o dată în plus, că propriile interese ale PSD primează în faţa interesului românilor. România are nevoie de un prim-ministru care să guverneze responsabil. Florin Cîţu nu este acest prim-ministru", au postat reprezentanţii USR PLUS pe Facebook.

 

Tag-uri: Citu, parlament, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ