USR-PLUS are pe listele din Iaşi circa 60 candidaţi traseişti, acuză PNL

| 18 sep, 13:10

Filiala din Iaşi a PNL afirmă că alianţa USR PLUS are pe listele locale din judeţ aproape 60 de candidaţi care au trecut şi pe la alte partide, printre care PSD, PP-DD, PMP, ALDE, PNL, PC şi UNPR.

Din lista prezentată de PNL nu rezultă dacă vreunul dintre candidații USR PLUS veniți de la alte partide ar fi primar în funcție.

”Alianța USR-PLUS, care a făcut un titlu de glorie din condamnarea traseismului, are zeci de candidați care au făcut parte din alte partide în judeţul Iaşi, ba chiar unii schimbând și câte 3-4 formațiuni.

În alte județe, aşa cum sunt Gorj şi Timiş, liderii USR-PLUS au început să-i excludă pe cei care proveneau de la alte partide. Nu același lucru s-a întâmplat în județul Iaşi, acolo unde, dacă ar face acest lucru, ar rămâne fără mulți dintre candidații la primării, consilii locale şi chiar fără candidatul la președinția Consiliului Județean, Marius Bodea”, susține PNL Iași în comunicatul citat de G4Media.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ