USR-PLUS: „PNDL 3 este o hoție. Este programul becurilor de 1.800 de euro și a toaletelor din Teleorman de 80.000 de euro”

| 01 sep, 19:54

„PNDL 3 este însă o hoție. Este programul becurilor de 1.800 de euro și a toaletelor din Teleorman de 80.000 de euro”, a transmis partidul USR-PLUS, în plin scandal în coaliție după ce ședința de guvern de miercuri a fost suspendată. „Dezvoltarea României nu se poate face cu programele de îmbogățit baronii locali, moștenite de la Liviu Dragnea”, a mai transmis partidul.

USR PLUS a transmis miercuri după-amiază că „susține dezvoltarea reală a comunităților locale, prin programe transparente și investiții care să facă viața mai bună a românilor”, dar a blamat programul pe care premierul Cîțu îl vrea trecut prin guvern.

„În forma susținută de premierul Cîțu, PNDL 3 este însă o hoție. Este programul becurilor de 1.800 de euro și a toaletelor din Teleorman de 80.000 de euro. Programul celor 44,5 miliarde de lei scurși în buzunarele baronilor. Dezvoltarea României nu se poate face cu programele de îmbogățit baronii locali, moștenite de la Liviu Dragnea”, transmite USR-PLUS, conform HotNews.ro. 

„Dezvoltarea României se va face cu PNRR, un program de țară de 30 miliarde de euro de care vor beneficia toate localitățile, toți primarii, indiferent de culoarea politică”, mai susține partidul aflat la guvernare alături de PNL și UDMR.

Reamintim că ședința de guvern de miercuri a fost suspendată, iar coaliția guvernamentală a intrat în a doua mare criză a sa de la demiterea ministrului USR-PLUS Vlad Voiculescu. Scânteia a pornit tot de la Florin Cîțu care a pus pe ordinea de zi suplimentară proiectul „Anghel Saligny”, totul fără acceptul USR-PLUS.

Tag-uri: Citu, PNDL, USR PLUS
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ