USR va depune moţiune simplă împotriva ministrului Mediului Tanczos Barna

| 04 apr, 17:06

Preşedintele interimar al USR Cătălin Drulă a anunţat, luni, că partidul va depune moţiune simplă împotriva ministrului Mediului Tanczos Barna, deoarece l-a demis, în stil mafiot pe inspectorul şef al Gărzii de Mediu Timişoara, pentru că a deranjat interesele PSD şi PNL pentru mafia lemnului.

 

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tánczos, a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, dacă are emoţii în legătură cu moţiunea USR care îl vizează.
“Nu am emoţii, sunt în fiecare zi cu moţiunea în faţă pentru că sunt foarte multe probleme care sunt interpretate în mod absolut incorect. În momentul în care vorbim de deşeuri şi în momentul în care arătăm pe Facebook zi de zi cât de responsabile sunt două, trei comunităţi mici, dar aceleaşi persoane nu se duc la colegii de partid să-i consilieze să rezolve aceste probleme, este o abordare mincinoasă pentru că aceleaşi echipe ar trebui să rezolve problema exact pe zone de genul acesta, printre altele sau să nu difuzeze minciuni pe Facebook sau pe alte canale”, a afirmat ministrul Mediului.

 

Tag-uri: Barna Tanczos, USR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ