Update. Laptopurile Sony Vaio cu probleme nu au fost comercializate în România

| 11 apr, 2014

Gigantul japonez în domeniul electronic Sony a îndemnat posesorii de laptopuri din seria Vaio Fit 11A să "înceteze imediat" să le utilizeze, din cauza unei proleme la baterie.

Update.  "Acest model nu a fost si nu va fi comercializat in Romania. Clientii Sony care au achizitionat acest model din strainatate, au la dispozitie mai multe informatii la numarul de telefon: 0213138872. Pentru a afla daca modelul se afla sub incidenta problemei semnalate, Sony pune la dispozitie site-ul de mai jos: http://www.sony.ro/support/ro/vaio-fit-battery, au anunţat reprezentanţii companiei Sony.

"Există un risc de supraîncălzire a bateriei, care ar putea avaria o parte a calculatorului", a anunţat grupul într-un comunicat.

Aproximativ 25.905 de unităţi au fost livrate, până în prezent, la nivel mondial, a precizat un purtător de cuvânt.

"Cerem clienţilor să-şi oprească imediat laptopul, să scoată cablul din priză şi din computer şi să înceteze să-l folosească", a scris Sony în comunicat.

"Tocmai studiem controlarea şi repararea gratuită a produselor afectate", a adăugat grupul, care este pe cale să înregistreze numerele de serie potenţial vizate.

"Informaţii noi, detaliate, vor fi furnizate în săptămânile următoare", a precizat grupul.

Potrivit unui purtător de cuvânt, bateriile vizate nu sunt modele Sony, ci au fost furnizate de grupul Panasonic-Sanyo, unul dintre cei doi cei mai mari producători de acumulatori de tip litiu-ion la nivel mondial.

Vaio Fit 11A este un nou model de laptop "multi-flip", a cărui particularitate constă în faptul poate fi transformat în tabletă, ercanul putând să fie suprapus peste tastatură.

Sony propune aceste modele şi în România, pe site.

Tag-uri: sony, Sony Vaio
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ