"V-am retras like-ul". Mesajul unui sas din Ardeal dezamăgit de Klaus Iohannis

| 24 feb, 17:27

Un sas din Baia Mare îi transmite președintelui Klaus Iohannis, într-o postare pe Facebook, că este dezamăgit de prestația sa în cazul Antena 3.

Adam Boer, un susținător al lui Iohannis până recent, menționează că se alătură celor peste 40.000 de români care și-au retras, în mod simbolic, like-ul acordat președintelui. 

”Domnule Președinte KLAUS IOHANNIS, cu tot respectul unui sas din Ardeal care v-a votat, v-am retras like-ul și până când nu reparați gafa pe care ați făcut-o în legătură cu evacuarea sediului antelelor nici nu o să vă dau. Și până atunci nici nu are rost pentru mine să vă obosiți cu declarații pompoase. Cum ați zis în campanie? „Fapte, nu vorbe!” – scrie Adam Boer pe Facebook.

Adam Boer este membru FDG, fost candidat la Primăria Satu Mare în 2012, dar ca independent. Totodată, este o voce puternică a societăţii civile din Satu Mare, fiind implicat în mai multe ONG-uri. Adam Boer este şi proprietarul unei firme de IT, care lucrează în special pentru mari companii din Occident, scrie voceatransilvaniei.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ