Vă uitaţi la filme de acţiune? Vezi cum îţi afectează acestea silueta

| 04 sep, 2014

Filmele de acţiune duc la îngrăşare, întrucât telespectatorii mănâncă mai mult atunci când urmăresc pelicule din acest gen cinematografic decât atunci când urmăresc interviuri şi talk show-uri, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Cornell din Statele Unite, scrie descoperă.ro.

Potrivit cercetărilor s-a descoperit că telespectatorii au mâncat mai multe bomboane M&M, prăjituri, morcovi şi struguri când au vizionat pasaje dintr-un film de acţiune produs la Hollywood decât aceia care au vizionat un talk show TV.

"Conţinuturile TV mai captivante par să ducă la creşterea consumului de mâncare: filmele de acţiune şi variaţiile de sunet sunt dăunătoare pentru aceia care ţin dietă", a declarat Aner Tal, coordonatorul studiului.

"Cu cât este mai captivant programul TV, cu atât oamenii devin mai puţin atenţi la ceea ce mănâncă şi, astfel, ei mănâncă mai mult", a adăugat el.

Autorii studiului au mai analizat felul în care o serie de caracteristici tehnice obiective, precum frecvenţa de schimbare a imaginilor şi variaţiile de sunet, pot să influenţeze cantitatea de mâncare ingerată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ