Valerian Vreme: Am decis să mă înscriu în UNPR pentru a face echipă cu primarul din Onești

| 12 ian, 17:11

Deputat de Bacău Valerian Vreme a declarat luni că a decis să "dezerteze" din PMP și a optat pentru UNPR "pentru a face echipă cu primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină", susținut în alegeri de partidul lui Gabriel Oprea.

"Am mai multe proiecte cu primarul municipiului Onești, între care și unul aflat în derulare, cel privind înfrățirea cu un oraș din Republica Moldova. Vreau să devin mai eficient pentru comunitatea locală din Onești. De altfel, este de notorietate colaborarea mea cu primarul Neghină de-a lungul ultimilor ani în realizarea de obiective comune. Înscrierea mea în UNPR nu face altceva decât să oficializeze o relație de susținere în beneficiul administrației locale, implicit a populației din zona Onești, unde am fost ales deputat", a declarat în exclusivitate pentru AGERPRES Valerian Vreme.

Citeşte şi: Valerian Vreme și Vasile Gherasim s-au înscris în UNPR


Deputatul de Bacău fusese, până la oficializarea PMP, în rândurile PDL, partid care l-a propulsat și în funcția de ministru al comunicațiilor în guvernul Boc.

Valerian Vreme a fost singurul deputat PDL de Bacău.

Tag-uri: PMP, UNPR, Valerian Vreme
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ