Valerian Vreme și Vasile Gherasim s-au înscris în UNPR

| 12 ian, 13:23

Deputatul Valerian Vreme și Vasile Gherasim - secretar executiv al PMP - au trecut în UNPR, anunță partidul condus de Gabriel Oprea.

„Deputatul Valerian Vreme a devenit membru al Uniunii Naționale pentru Progresul României. Domnul Valerian Vreme a fost ales în colegiul uninominal 6 din Circumscripţia electorală nr. 4 Bacău. Deputatul UNPR își va desfășura activitatea în cadrul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaților”, se arată într-un comunicat al UNPR.

Valerian Vreme, fost ministru al Comunicațiilor în guvernul Boc, s-a autosuspendat din PMP, după ce DNA a cerut avizul pentru începerea urmăririi penale în dosarul Microsoft.

De asemenea, Vasile Gherasim s-a alăturat echipei UNPR. Vasile Gherasim a fost deputat de Bacău, în legislatura 2008–2012, și primar al sectorului 1 al municipiului București, în perioada 2000-2004. El a demisionat din PDL în 2013 și era secretar executiv al PMP, partidul condus de Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ