Valeriu Steriu (UNPR): Ne aşteptăm la un scor de peste 7% în alegerile locale

| 15 apr, 19:33

Preşedintele UNPR, deputatul Valeriu Steriu, a declarat vineri, la Deva, că la alegerile locale se aşteaptă ca partidul pe care îl reprezintă să înregistreze un scor electoral de cel puţin 7%, procentul fiind avansat în condiţiile în care formaţiunea nu are efectuat încă un sondaj de opinie.

Potrivit acestuia, UNPR este partidul cu cea mai bună creştere din ultimii patru ani, ceea ce l-a propulsat între primele trei formaţiuni politice din Parlamentul României. 

"UNPR este un partid care a avut aproape 400.000 de adeziuni în ultimii patru ani. Este un partid tânăr, de şase ani. La nivel parlamentar reprezentăm al treilea partid şi la adeziuni aveam cea mai bună dinamică. (...)Ne aşteptăm la un scor de peste 7 % la nivel naţional", a spus Valeriu Steriu, într-o conferinţă de presă. 

În ceea ce priveşte judeţul Hunedoara, conducerea filialei şi-a propus să realizeze un scor electoral de peste 15%, candidaţii partidului urmând să se prezinte în alegeri sub forma "Alianţei pentru Hunedoara", din care mai fac parte Partidul Socialist Român şi alte câteva zeci de organizaţii neguvernamentale. 

"Vrem să jucăm cu şanse reale cel puţin la postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara", a declarat preşedintele UNPR Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu. 

Potrivit acestuia, UNPR Hunedoara şi-a propus să obţină cel puţin cinci posturi de consilieri judeţeni, să câştige cinci primării şi să aibă zece viceprimari de localităţi în judeţ. 

Candidatul UNPR pentru municipiul Deva a fost desemnat preşedintele organizaţiei de tineret, Mihai Popovici, acesta afirmând că priorităţile sale vor fi îndreptate înspre atragerea de fonduri europene nerambursabile cu care să fie realizate mai multe proiecte locale şi crearea de noi locuri de muncă pentru tineri. 

UNPR Hunedoara îşi va lansa candidaţii în alegerile locale vineri după-amiază la Petroşani, de la ora 18,00, în prezenţa conducerii partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ