Valeriu Zgonea ia în calcul demisia din toate funcţiile PSD

| 22 apr, 17:12

Valeriu Zgonea ia în calcul să îşi demisia din toate funcţiile PSD, potrivit unor surse România TV. Decizia sa survine în urma hotărârii partidului de a-l menţine pe Liviu Dragnea în fruntea PSD după ce acesta a fost condamnat la doi ani de închisoatre cu suspendare în dosarul Referendumului.

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la sediul PSD că decizia ICCJ, prin care a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, este "profund nedreaptă".

Preşedintele PSD a anunţat că, în urma consultărilor cu membrii conducerii partidului, a decis să rămână la conducerea PSD întrucât o retragere a sa ar destabiliza toate activităţile din campania electorală.

Liviu Dragnea a fost condmanat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului, în care este acuzat de "folosirea influenţei sau a autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau altul de foloase necuvenite". Curtea Supremă a dispus şi un termen de încercare de patru ani pentru liderul PSD. Decizia este definitivă.

Imediat după pronunţarea instanţei, fostul preşedinte PSD Victor Ponta a scris că Dragnea nu trebuie să îşi dea demisia din funcţie.

"Ca sa raspund tuturor celor care ma intreaba: cred ca Liviu Dragnea NU trebuie sa isi dea demisia din functia de Presedinte al PSD! Trebuie sa tina Partidul unit, sa castige alegerile locale si parlamentare si sa fereasca PSD de toti "ofiterii" acoperiti sau descoperiti care vor sa il preia! Clar?", a scris Victor Ponta pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ