Valeriu Zgonea: Nu plec din PSD. Mă supun deciziei colegilor

| 25 apr, 11:03

Valeriu Zgonea, preşedintele executiv al PSD, a declarat luni dimineaţă că nu demisionează din funcţiile politice din partid şi parlament, în urma criticilor aduse lui Liviu Dragnea. Zgonea afirmă că a fost ales în aceste funcţii, deci poate fi revocat tot prin vot.

Valeriu Zgonea afirmă că este de datoria lui să tragă un semnal de alarmă în legătură cu situaţia PSD, după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea în dosarul Referendumul.

"În acest moment, PSD se îndreaptă cu ochii închişi spre prăpastie", a declarat Zgonea, cu trimitere la imaginea partidului care îşi apără un preşedinte condamnat definitiv.

Din acest motiv, Zgonea a decis să nu plece din partid sau din funcţiile politice pe care le deţine.

"Nu plec din PSD. Nu eu m-am pus preşedintele executiv al PSD sau preşedintele Camerei Deputaţilor. Am fost ales în aceste funcţii. Mă supun deciziei colegilor", a mai spus Valeriu Zgonea.

Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, i-a transmis duminică pe Facebook liderului partidului, Liviu Dragnea, că viitorul PSD nu trebuie să fie periclitat de interese personale sau de grup, acuzându-l că aruncă în mod iresponsabil în spatele sutelor de mii de membri problemele sale cu legea.

În replică, Liviu Dragnea a declarat că Valeriu Zgonea începe să fie perceput ca având o agendă diferită de cea a partidului şi că nici nu mai contează dacă preşedintele Camerei Deputaţilor îşi va da demisia din PSD întrucât ''e descalificat''.

"A generat nişte reacţii împotriva lui destul de puternice, pentru că oamenii, mă rog, am înţeles, nu ştiu dacă bine sau greşit, că are alte gânduri. Şi, ceea e cel mai rău, din punctul meu de vedere, este că Vali Zgonea a început să fie perceput acum că are o agenda nu neaparat aceeaşi cu agenda partidului. Pentru că am citit ce a scris pe Facebook. În primul rând eu niciodată nu am făcut asemenea gesturi - să am puncte de vedere despre un coleg pe care să le exprim public. Am avut discuţii, am avut păreri, le-am exprimat în BPN", a afirmat Dragnea la Antena 3.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ