Valeriu Zgonea: Sesizarea CCR de către PNL e o încercare disperată de a crea false subiecte

| 10 iul, 17:11

Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, a declarat că sesizarea Curții Constituționale de către liberali este ”o încercare disperată de a crea false subiecte” și de a atrage atenția că ar avea activitate în vacanța parlamentară, chiar dacă în timpul sesiunii aceștia nu au avut niciun fel de obiecții față de aspectele pe care le invocă acum.

"Tocmai de aceea, nu pot să nu mă întreb de ce PNL are abia astăzi revelații privind Constituția, la mai bine de o lună de la votul dat în plenul Camerei în cazul domnului Victor Ponta și după ce nu au contestat în niciun fel modificările adoptate la Regulamentul Camerei Deputaților. Să fie oare de vină veștile foarte bune venite din partea INS, care arată că economia merge bine, că prețurile au scăzut, că avem inflație negativă și un mediu propice dezvoltării afacerilor? Sau să fie oare faptul că actuala majoritate a reparat toate nedreptățile comise împotriva românilor de cei care astăzi încearcă cu disperare să ajungă la putere deghizați în liberali?!", a arătat Zgonea, potrivit Agerpres.

Liberalii au decis să sesizeze CCR cu privire la neconstituționalitatea articolului 157 din Regulamentul Camerei Deputaților și a hotărârii acestei Camere prin care s-a respins cererea de urmărire penală în cazul luiVictor Ponta. Potrivit lui Ludovic Orban, sesizarea a fost semnată de 105 deputați liberali.

 

Citeşte şi: Valeriu Zgonea a dat LOVITURA la nuntă: cu câţi bani a rămas după ce a plătit tot

Tag-uri: ccr, PNL, Valeriu Zgonea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ