Valoarea de inventar a Casei Poporului este de peste 9 miliarde de lei

| 13 apr, 18:50

Valoarea de inventar a Casei Poporului este de peste 9 miliarde de lei, potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, miercuri, într-un briefing la Palatul Victoria.

"E o valoare de inventar a Casei Poporului, e procedura standard de trecere în revistă a patrimoniului public. Valoarea de inventar este atât a terenului, cât şi a Casei Poporului. Valoarea de inventar a terenului este de peste 4 miliarde de lei şi a Casei Poporului, cu toate elementele care constituie Casa Poporului, elementele de construcţie, undeva la peste 5 miliarde de lei. Este o raportare a valorii de inventar, o procedură administrativă, nu sunt alte elemente care o circumscriu", a explicat purtătorul de cuvânt al Guvernului. 

Terenul şi clădirea Palatului Parlamentului se află în domeniul public al statului şi în administrarea Camerei Deputaţilor. Terenul are o suprafaţă de 310.920 de metri pătraţi şi o valoare de inventar de 4.048.269.219,73 de lei, iar clădirea are o valoare de inventar de 5.258.356.802,54, potrivit proiectului de hotărâre publicat pe site-ul Guvernului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ