VANGHELIE ameninţă: Dacă mă supără DRAGNEA o să spun mai multe despre el

| 19 ian, 08:31

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, duminică seara, în cadrul unei emisiuni la B1TV că îsi asumă toate declarațiile cu privire la Liviu Dragnea și împlicarea sa în organizarea alegerilor prezidențiale din diaspora.

"Toate declarațiile mele au fost publice. Dacă mă supără Liviu Dragnea o să spun mai multe despre el, lucruri adevărate de data asta. Eu nu am turnat la DNA, eu am fost chemat la DNA, nu am cum să nu mă duc. Nu eu am cerut", a spus Marian Vanghelie.

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, duminică seară, într-o emisiune la Antena 3, că îl va da în judecată pe edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, pentru calomnie.

Liviu Dragnea susţine că nu se teme de dosarul votului din diaspora, deoarece partidul nu s-a implicat în niciun fel în organizarea secţiilor de votare de peste graniţe.

Citeşte şi: Năstase le ia apărarea lui Geoană şi Vanghelie: Excluderile nu au fost inspirate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ