VARUJAN VOSGANIAN, întrebări capcană pentru GORGHIU şi BLAGA

| 07 mar, 11:55

Varujan Vosganian a scăpat, deocamdată, de urmărirea penală după ce a fost salvat de colegii din Senat și s-a lăsat cu scandal. S-a supărat președintele Klaus Iohannis, dar și liderii PNL, Vasile Blaga și Alina Gorghiu, care i-au cerut demisia lui Vosganian. Senatorul a plecat din PNL, dar a rămas în Senat, sub protecția imunității.

Scăpat de grija procurorilor, Vosganian face o aluzie la valoarea actualilor liberali. El le cere simpatizanților liberali să identifice 5 posibili lideri reprezentativi ai acestei doctrine. Întrebarea capcană a lui Vosganian ar face referire la faptul că cei care conduc acum PNL nu ar avea o valoare la fel de mare ca predecesorii lor, printre care se enumeră și el.

”Eu am să vă enumăr cinci lideri ai dreptei liberale, din anii 90 şi dumneavoastră să enumeraţi cinci lideri ai dreptei liberale de astăzi. Şi apoi să facem comparaţiile, pentru a vedea cât a evoluat spiritul liber, dezinhibat, neobedient, conştient de misiunea lui în aceşti douăzeci şi cinci de ani.

Vă propun cinci nume de tineri ai anilor 90, care atunci aveau între treizeci şi patruzeci de ani. Dumneavoastră propuneţi alte cinci nume care să aibă cel puţin trei însuşiri : să nu fi avut mai mult de optsprezece ani în 1990 (deci să nu fie deloc marcaţi de educaţia politică din comunism), să aparţină astăzi dreptei liberale şi să fie reprezentativi pentru această doctrină.

Iată-i pe cei cinci tineri ai anilor 90, în ordinea descrescătoare a vârstei : Dinu Patriciu, Călin Popescu Tăriceanu, Horia Rusu, Varujan Vosganian, Crin Antonescu.”, e mesajul lui Vosganian pe blogul personal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ