Vasile Blaga: Dacă nu reuşim o majoritate nu este nicio crimă, dar moţiune de cenzură tot va fi

| 30 ian, 18:33

Co-presedintele PNL Vasile Blaga, liderul PDL, a declarat vineri ca liberalii vor depune in Parlament o motiune de cenzura chiar si in cazul in care nu vor reusi o majoritate, argumentand ca este obligatia Opozitiei sa sanctioneze puterea.

"Noi vom depune o motiune de cenzura, este dreptul si obligatia Opozitiei de a sanctiona puterea. Speram ca atunci cand vom depune motiunea de cenzura sa avem si majoritate in Parlament. (...) Daca nu reusim o majoritate nu este nicio crima, dar motiune de cenzura impotriva proastei guvernari Ponta, pe care o vedeti in fiecare zi, sigur ca va fi depusa", a spus Blaga la Palatul Parlamentului, dupa sedinta Colegiului National Director al PDL.

El a precizat ca nu va amana motiunea de cenzura pentru sesiunea din toamna pentru ca opozitia are dreptul la o singura motiune de cenzura motiunea de cenzura. "Daca esti in opozitie responsabil, trebuie sa depui o motiune de cenzura", a aratat Blaga.

Liberalii vor initia in noua sesiune parlamentara o motiune de cenzura, dupa prezentarea programului de guvernare al PNL care are ca termen limita data de 28 februarie, a anuntat, la inceputul lunii ianuarie, copresedintele PNL Alina Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ