Vasile Blaga o contrazice pe Elena Udrea: "Dorin Cocoş nu a adus niciun ban la partid"

| 25 feb, 12:09

Elena Udrea a declarat astăzi, la ieşirea de la ÎCCJ, că toată lumea foloseşte bani negri în campaniile electorale, precizând că ştia că fostul ei soţ finanţa campaniile PDL. Vasile Blaga o contrazice însă pe fosta şefă PMP. Acesta a declarat, pentru Mediafax, că Dorin Cocoş „nu a adus niciun ban la partid”.

”Nu am avut niciun fel de relaţie cu domnul Cocoş, nu avem nicio implicare în Microsoft. Domnul Cocoş nu a adus niciun ban la partid. Cine a cotizat e pe lista oficială, se taie chitanţă cum spun regulile întotdeauna”, a declarat Vasile Blaga, pentru Mediafax.

Citeşte şi: Elena Udrea RECUNOAŞTE: Ştiam că Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 feb, 12:19
liviuioan
--RANITA CAPRARULUI--
Cu mic dejun inclus in sediul MAI---ratia zilnica a fost suplimentata--oaspeti de seama---fluturasi,, berceni,, videni--oile din muntii BUCOVINEI--s-au sacrificat . Ce te faci cu suparatii astia-sacrificati--cocosi--mamaligosi gen pinalti ? RETETA TURCITA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ