Vasile Blaga: Privatizarea CFR Marfă este, deja, un eşec clar

| 05 aug, 2013

Privatizarea CFR Marfă este un eşec clar, a afirmat luni preşedintele PDL, Vasile Blaga, care a susţinut că societăţi comerciale puternice care ar fi putut fi interesate nu s-au înscris având în vedere modul în care a fost organizat acest proces, potrivit Agerpres.

"Este, deja, un eşec clar. Şi la CFR Marfă şi vedeţi şi discuţiile care sunt vizavi de Bechtel. Nu reuşesc, nu vor să facă public contractul cu Bechtel. Aceeaşi situaţie cu CFR Marfă. Nu există nicio siguranţă că cel care a câştigat licitaţia are banii necesari pentru a cumpăra CFR Marfă, în condiţiile cu totul altele decât cele prevăzute iniţial în caietul de sarcini, pentru că s-au făcut o serie de derogări, de la ştergerea unor datorii, la plata în rate şi aşa mai departe, ceea a făcut ca societăţi comerciale foarte puternice, care ar fi putut fi interesate de privatizarea CFR Marfă, să nu participe la această privatizare", a declarat preşedintele PDL, la sediul partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ