Vasile Dîncu, prima declaraţie despre viitorul său politic

| 15 sep, 10:26

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat, miercuri, la un post de televiziune, că în mod cert nu va candida la alegerile parlamentare şi nu doreşte să revină în politică, dar va rămâne apropiat de această scenă, ca jurnalist, comentator şi profesor.

"Viitorul Guvern va fi un Guvern care va rezulta după alegeri, va fi un Guvern politic. (...) Probabil că nu o să mă îndepărtez foarte tare de scena politica. Meseria mea de jurnalist, meseria mea de comentator, sunt profesor de sociologie, de comunicare, de marketing politic, dar cu siguranţă nu candidez la aceste alegeri. Nu mai revin la în politică, decât în această ipostază în care am fost într-un Guvern independent", a spus Vasile Dîncu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, luni, dacă îl vede pe Vasile Dîncu în poziţia de premier, susţinut de PSD, însă nu a dorit să comenteze posibilitatea, afirmând că este prea devreme pentru a discuta despre nume.

 

Tag-uri: vasile dincu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ