Vasilescu, la preluarea mandatului de ministru: Dăm ordonanţe de creştere a pensiilor şi salariilor

| 05 ian, 09:38

Lia Olguţa Vasilescu, noul ministru al Muncii, a ajuns, joi dimineaţa, la sediul ministerului pentru preluarea mandatului de la Dragoş Pîslaru, aceasta declarând că prioritatea zero este bugetul şi că trebuie să dea ordonanţe de creştere a pensiilor şi salariilor.

"Nu mi-am luat cu mine decât programul de guvernare. Trebuie să dăm drumul la şapte ordonanţe. Sper să termin foarte repede cu formalităţile şi pe urmă intru în pâine. Prioritatea zero e bugetul, trebuie să dăm ordonanţe de creştere a pensiilor şi salariilor. Sunt şapte ordonanţe de urgenţă, vă va anunţa cineva de la partid. O să vedeţi că o să respectăm programul de guvernare şi nu o să fie niciun dezastru", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Dragoş Pîslaru a ajuns la câteva minute după Lia Olguţa Vasilescu, având un buchet de flori.

"Există un capitol care se referă la probleme doesebite. De obicei nu se scrie nimic. De data asta, eu am un raft întreg. Legea salarizării a fost publicatăa pe site-ul Ministerului Muncii, e în consultare şi urmează ca actualul Guvern să îşi aleagă lucrurile bune, să completeze şi să vină cu o lege a salarizării, aşa cum a promis", a declarat Dragoş Pîslaru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 18:50
OffedRabe
how is lasix and hctz given
isordil duralast gold 35 dlg The University of Birmingham is disappointed with the judgment which did not uphold the defence of academic freedom and public interest, but respects the decision buy lasix water pills online

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ