Vasilescu: Tudose a dat garanții că singura lui comandă este la PSD; nu există probleme de dublă comandă

| 26 iun, 14:12

Membrii Comitetului Executiv Național al PSD l-au întrebat "tranșant" pe Mihai Tudose, propunerea pentru funcția de prim-ministru, dacă are "o dublă comandă", iar acesta a dat garanții că singura comandă pe care o are este la PSD, a declarat, luni, vicepreședintele social-democrat Lia Olguța Vasilescu.

"A fost întrebat astăzi de către membrii CEx (...). Tocmai că planează anumite suspiciuni asupra domniei sale va avea obligație într-un termen cât mai scurt să ne arate că nu are dublă comandă. De altfel, a fost întrebat foarte tranșant de către membrii CEx-ului și a dat garanții că singura comandă pe care o are este la PSD. Nu există niciun motiv, deocamdată, să ne facem probleme că domnul Mihai Tudose ar avea o dublă comandă. Ca dovadă, de câte ori au fost probleme în partid, de fiecare dată a reacționat exact ca un membru de partid și ca ministru și-a dovedit profesionalismul", a afirmat Olguța Vasilescu, după ședința CEx.

Ea a adăugat că PSD are certitudinea că președintele Klaus Iohannis va aproba această propunere.

"Noi avem certitudinea că astăzi, după ce vom merge la Cotroceni, domnul președinte Klaus Iohannis o va aproba, astfel încât săptămâna aceasta o vom aproba în Parlament pentru că vineri ar trebui să avem prima ședință de guvern, înainte de 1 iulie", a adăugat liderul PSD.

Întrebat în legătură cu suspiciunea de plagiat asupra lui Tudose, Vasilescu a răspuns: "Este un lucru la care trebuie să răspundă Mihai Tudose, dacă există o astfel de problemă. Și eu am fost acuzată de plagiat în urmă cu 2 ani de zile, au fost mai multe comisii care au dovedit că nu există niciun fel de plagiat".

"Noi considerăm că nu avem niciun fel de problemă acum cu această propunere, Mihai Tudose", a adăugat Olguța Vasilescu.

Întrebată dacă Mihai Tudose este dispus să plece în cazul în care partidul i-o va cere, Vasilescu a răspuns: "Absolut".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ