Vasilica Miron (PPDD) a intrat în PNL, după ce declarase că rămâne ultima în partid să stingă lumina

| 04 feb, 2014

Senatorul PPDD Vasilica Steliana Miron s-a înscris, marţi, în PNL Suceava şi va fi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, la o săptămână după ce declarase că nu va părăsi partidul şi că va rămâne ultima din organizaţie care "să stingă lumina".

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că Vasilica Steliana Miron a semnat, marţi, adeziunea la PNL şi va activa în organizaţia judeţeană suceveană, unde va fi vicepreşedinte.

El a precizat că, după înscrierea acesteia în PNL, organizaţia judeţeană Suceava va avea şi un reprezentant în Senat.

"PNL Suceava nu avea niciun senator, ci doar patru deputaţi", a spus Băişanu, care a menţionat că Miron va activa în continuare în Comisia juridică din Senat.

El consideră că înscrierea senatorului Miron în organizaţia PNL Suceava va aduce un plus pentru această organizaţie şi că aceasta va participa şi la dezvoltarea şi întărirea organizaţiei femeilor liberale.

Vasilica Steliana Miron a fost vicelider al grupului PPDD din Senat, iar în urmă cu o săptămână declara că nu va părăsi partidul şi că va rămâne ultima din partid care "să stingă lumina".

"Eu rămân aici, la PPDD. Rămân ultima, să sting lumina", a spus senatorul sucevean în contextul în care se discuta despre desfiinţarea grupului PPDD din Senat pentru că mai mulţi senatori din PPDD anunţaseră că vor părăsi partidul.

Tag-uri: PNL, PPDD, Vasilica Miron
loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ