Vești bune pentru băutori: consumul de bere protejează inima și nu îngrașă!

| 10 noi, 12:08

Dacă îți place berea, dar în același timp îți dorești să te menții în formă, ar trebui să citești următoarele rânduri. Există multe mituri referitoare la această băutură, care au circulat de-a lungul timpului și i-au făcut pe oameni să o evite. Totuși, «British Beer Alliance» a realizat mai multe cercetări și a demontat supozițiile vehiculate.

Contrar a ceea ce credeam până acum, berea nu are un număr mare de calorii. De fapt, este una din băuturile alcoolice cu valoare energetică redusă. Un pahar de bere de aproximativ 250 mililitri are 91 de calorii, în timp ce un pahar de vin de 175 ml are 141.

În ceea ce privește conținutul de zahăr, un pahar de bere conține 2,5 grame. Într-un Frappuccino, de exemplu, se găsesc 35 de grame de glucide. Evident, berea nu conține grăsimi de niciun tip. Atunci când servim o ciocolată caldă „ne bucurăm”, la pachet, de 13,5 grame de grăsimi nesănătoase.

Citeşte şi: STUDIU. Vânzările de bere, un indicator al viitoarelor superputeri economice

Potrivit abc.es, mulți experți sunt de părere că berea, consumată în cantități moderate, este foarte sănătoasă. „Toți știm cât de sănătos este vinul roșu și de aceea, multor persoane li se pare amuzant să audă că berea este compatibilă cu un stil de viață sănătos. De fapt, această băutură diminuează riscul de a dezvolta anumite boli cardiovasculare.”


„Iar burta de bere este tot un mit”, mai adaugă nutriționiștii care au realizat cercetarea.

Tag-uri: bere, bere burta, slabire
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ