VEȘTI bune pentru profesori! Salariile CRESC cu 15% de la 1 decembrie

| 12 oct, 16:04

Sorin Câmpeanu, ministrul Educației, a anunțat că salariile cadrelor didactice și a personalului nedidactic și auxiliar din învățământ vor crește cu 15% de la 1 decembrie.

”Începând cu 1 decembrie se acordă o creștere cu 15%. Asta înseamnă că salariile au crescut cu 26,7% pe anul 2015. Guvernul a demonstrat că afirmația că are grijă de educație și sănătate se reflectă și în creșterea salarială. Efortul bugetar e de 1,7 mld de lei pentru 304.000 de angajați în educație.”, a spus Câmpeanu.

De mărirea salarială vor beneficia toți salariații din Educație - atât cadrele didactice, cât și personalul auxiliar. Salariile mărite vor fi încasate în ianuarie 2016.

Premierul Victor Ponta a amintit, la rândul său, că pentru cadrele didactice au mai fost mărite anul acesta salariile cu 10%, așa că vor ajunge, ca și medicii, la creșteri salariale de 25%.

Citeste si: Statistică îngrijorătoare: În anul școlar 2014-2015 au fost raportate 18.793 de cazuri de violență în școli

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ