Veronel Rădulescu: Doamna Udrea nu va formula niciodată denunţuri, dânsa este un adevărat bărbat

| 09 iul, 13:19

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a intervenit la Realitatea TV, unde a vorbit despre motivele care au determinat-o pe aceasta să revină în România.

"Decizia de a reveni în ţară a luat-o cu mult timp în urmă, după eliberarea din Costa Rica. Dar existau multe proceduri pentru a putea părăsi ţara Costa Rica: 1. a aşteptat închiderea dosarului de extrădare. 2. îndeplinerea procedurile referitoare la fetiţă: acte şi aşa mai departe. Am văzut o postare a dumneaei. Motivul pentru care a stat departe de ţară a fost pentru a asigura o siguranţă fetiţei. Opinia mea, mi-am exprimat-o în sensul de a se întoarce în ţară, ceea ce coincidea cu a dumneaei.

Nu cred că există asemănare între situaţia doamnei Udrea şi cea a domnului Mazăre. Din punct de vedere juridic, Elena Udrea este vizată de 3 dosare, nu ştiu de alt dosar de urmărire penală. Şi vă răspund la altă întrebare: nu cred că poate fi luată în calcul o măsură de control judiciar, care să interzică deplasarea în altă ţară. A nu respecta deciziile Curţii Contituţionale înseamnă să nu respecţi Constituţia. În această perioadă nu vom avea o atitudine pasivă, vom formula apărări. Soluţia nu este importantă doar pentru Elena Udrea, ci şi pentru ceilalţi justiţiabili", a spus Rădulescu.

De asemenea, apărătorul fostului ministru al Turismului a mai precizat că "doamna Udrea nu va formula niciodată denunţuri, dânsa este un adevărat bărbat".

"Trecând la celelate două dosare. Unul este pe fond la Curtea de Apel şi în altul a fost trimisă în judecată de DNA în dosarul Hidroelectrica. Este puţin probabil ca o instanţă europeană să admită posibilitatea ca într-un stat membru să fie încălcată deciziile Curţii Constituţionale în statul respectiv.

Dacă vreţi să vorbiţi de o colaborare a doamnei Udrea în sensul de a-şi dovedi nevinovăţia... Nu am făcut niciodată o discuţie pe această temă cu doamna Udrea, dar vă post spune că doamna Udrea nu va formula niciodată denunţuri, dânsa este un adevărat bărbat", a încheiat avocatul lui Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ