Veste bombă în sportul românesc! Ion Ţiriac a făcut un anunţ trist: va vinde turneul ATP de la Bucureşti

| 09 mar, 16:21

Ion Ţiriac a anunţat astăzi că turneul de tenis BRD Năstase-Ţiriac Trophy, din calendarul ATP 250, îşi va desfăşura ultima sa ediţie în acest an, la Bucureşti.

Ion Ţiriac va vinde turneul din cauza lipsei autorizaţiei de la pompieri pentru arena de 5.000 de locuri, construită în 1972.

"Am făcut tot ce se putea pentru ca acest turneu să continue. În trecut am cumpărat licenţa tot de la un român, am plătit toate datoriile existente şi cred că am ajuns să avem un turneu decent la Bucureşti. Dar de acum gata, turneul se vinde! Nu pot să-mi bat joc de numele meu, poziţia mea şi trecutul nostru, îl includ aici şi pe domnul Năstase", a declarat Ţiriac, conform DigiSport.ro.

"Sper să nu primim nicio palmă nici de la ATP, nici de la ITF, nici de la alţii. ATP ul cred că râde când aude că ar putea veni Nadal în iulie să joace în Cupa Davis şi noi îl băgăm într-o sală, în iulie, pentru că nu avem altundeva unde", a mai spus Ţiriac.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 20:50
dica
oferta
Posibilitate reala si serioasa de castig! Toti oamenii ambitiosi si seriosi pot acum sa castige in mod real si verificat mai multi bani, in timpul liber, cu o activitate placuta, simpla, accesibila. Nu e nevoie sa recrutati oameni, nu e nevoie sa va complicati cu detalii inutile. Totul e sa doriti sa incepeti! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
17 mar, 14:46
Dinu
Lucru la domiciliu
Lucru acasa! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la adresa de email: [email protected]
14 mar, 19:36
ggcgiuliano
vrajeala de dimbovita
Tiriac este un manager si un comerciant versat.Plus ca are acces la informatii.Viteza cu care se grabeste sa faca rost de cash, arata ceva si ar trebui sa va dea de gindit tuturor. Ia sa vedem ce a vindut Tiriac in ultimii ani . Oare de ce ?
10 mar, 21:15
gheorghe
franciza alternativa
Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte:
- spirit de echipa;
- cunostinte minime operare calculator (word, navigare internet);
- deschis spre nou si spre autodezvoltare;
- persoana pozitiva increzatoare in fortele propii;
- experienta si varsta nu conteaza in aceasta afacere;
Se ofera:
- perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern;
- posibilitatea de ascensiune profesionala;
- venit motivant pe masura realizarilor.
Detalii la adresa: [email protected]
09 mar, 19:07
FERICEL MIRELA FLORICA
JOB ONLINE
Căutăm urgent operator/operatoare calculator din toate localitățile țarii, pentru promovarea cărților electronice, pe piața internă și mondială. Am debutat deja pe piața americană. Se acordă instruire gratuită sub forma unor lecții trimise pe mail, la sfârșitul acestor cursuri puteți începe o afacere. Dacă iubiți cartea și vă doriți propria afacere în domeniul cărților electronice, pentru mai multe detalii trimiteți mail cu subiectul ”INFORMAȚII” pe adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ