Veste bună de la Guvern: Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile în luna aprilie

| 02 apr, 14:44

Guvernul a decis în ședința de joi ca toate pensiile și salariile din sectorul public să fie plătite până în data de 10 aprilie, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului Corneliu Calotă.

"Există posibilitatea financiară de a se efectua plățile pentru pensiile și salariile din sectorul public până în data de 10 aprilie. Astfel, pensiile pe luna aprilie vor începe să fie plătite de mâine (vineri — n.r.) cele care sunt plătite prin Poștă. Vor fi virați banii către bănci pentru cei care primesc pensia pe card bancar, sume care vor fi disponibile din data de 7 aprilie. Până în data de 10 aprilie toate pensiile vor fi plătite", a afirmat Calotă, la Palatul Victoria.

El a precizat că drepturile salariale pe luna martie vor fi achitate în perioada 6 — 8 aprilie, Serviciul de Telecomunicații Speciale fiind singura instituție care va primi banii în data de 10 aprilie, conform propriei opțiuni.

Tag-uri: Guvern, pensii, salarii
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ