Veste bună pentru abonaţii RCS&RDS

| 18 iun, 2014

RCS&RDS a anuntat miercuri ca incepand din aceasta luna dubleaza vitezele de internet la abonamentele cu viteze de pana la 50 Mbps si respectiv 100 Mbps pentru clientii rezidentiali existenti, gratuit, cu conditia resemnarii contractelor pentru 12 luni.

In acelasi timp, pretul abonamentelor de internet cu viteze de pana la 500 si 1000 Mbps va fi redus, reducere de care vor beneficia si abonatii actuali, cu conditia resemnarii contractelor pentru 12 luni. Astfel, tariful lunar pentru cel mai scump abonament de internet cu viteza de download de pana la 1000 Mbps si upload de 100 Mbps a fost scazut de la 59 lei la 55 lei.

Tariful lunar al abonamentului la internet cu viteze de pana la 500 Mbps a fost scazut de la 49 de lei la 45 de lei.

"Pentru a beneficia de cresteri si pentru modificarile contractuale, clientii existenti Digi Net Fiberlink pot sa solicite trecerea la noile viteze de acces sau la noile preturi prin apelarea Infoline 03XX. 400 414, unde XX reprezinta prefixul judetului, iar pentru Bucuresti, 031 400 4414, accesand www.contulmeudigi.ro sau in orice punct de prezenta RCS & RDS", se arata in comunicatul RCS&RDS, citat de hotnews.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ