BOMBĂ pe piața telecom! RCS&RDS ar putea fi vândută

| 02 ian, 15:55

Achiziționarea celui mai mare operator de comunicații fixe de către unul dintre giganții telefoniei mobile s-ar putea întâmpla chiar în 2015, scrie economica.net.

Deși acest lucru a fost negat cu vehemență de către managementul companiei, mai multe surse chiar și din interiorul RCS&RDS ne-au declarat că o achiziție de către Vodafone România este posibilă în 2015.

Consolidarea pieței în 2015 este subliniată și de către Valentin Mircea, fostul vicepreședinte al Consiliului Concurenței și actual partner senior la Mircea și Asociații și expert în comunicații.

“Vom putea asista la achiziția de către cel puțin unul din liderii pieței de comunicații electronice mobile - Orange sau Vodafone - a unui operator de cablu, care să îi ofere acces la rețele fixe de transmisiuni de date și posibilitatea de a oferi serviciile de acces la programele de televiziune în pachetele puse pe piață. Este posibil și un parteneriat, ca o variantă intermediară și mai puțin costisitoare decât o achiziție”, a declarat Mircea.

Potrivit acestuia, este vorba de o integrare verticală, dar în anii care urmează vom putea asista chiar și la o integrare orizontală, prin reducerea numărului de operatori de telefonie mobilă.

Mai multe, pe economica.net

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ