RCS&RDS: Informaţiile lui Turcescu sunt false. Nu purtăm discuţii cu Vodafone

| 08 mai, 2014

RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori telecom din România, neagă informaţia privind tranzacţia cu Vodafone România.

În cursul zilei de ieri, Robert Turcescu, jurnalistul televiziunii de ştiri B1 TV a postat pe Facebook o informaţie conform căreia Vodafone ar fi în discuţii pentru preluarea unei părţi din RCS&RDS pentru o sumă de 1,15 miliarde de euro, scrie Economica.net.

“Informaţiile postate de jurnalistul Robert Turcescu pe contul său de Facebook privind o presupusă vânzare a operaţiunilor de distribuţie prin cablu, telefonie şi  internet ale companiei RCS & RDS sunt complet false, neavând nici o bază reală”, au declarat reprezentanţii RCS&RDS.

Potrivit acestora, este regretabil faptul că un jurnalist cu experienţa lui Robert Turcescu răspândeşte cu atâta uşurinţă şi lipsă de responsabilitate zvonuri care ne pot crea importante daune materiale şi de imagine, fără a verifica aceste aşa-zise informaţii şi fără ca măcar să ceară şi un punct de vedere din partea companiei RCS & RDS.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 oct, 2014
theo
locuri de munca
Oferta urgenta de locuri de munca! Veti vedea ca zilnic tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca oferim din start contract legal si punem imediat la dispozitia tuturor dovada platii! Deja am acordat si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati sigur 300 dolari lunar, ca operator online, lucrand 3 ore pe zi! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ