Veste bună pentru şoferi: Preţurile carburanţilor au scăzut semnificativ

| 09 dec, 09:30

Petrom a ieftinit, din nou, motorina şi benzina comercializate în staţiile proprii cu cinci bani pe litru. Preţurile carburanţilor au coborât la minimele ultimilor ani. Benzina a scăzut sub 5 lei în mai multe staţii Petrom din Bucureşti.

Motorina a ajuns în cea mai ieftina benzinărie din ţară la 4,64 lei/litru (Odorheiu Secuiesc, Strada Beclean nr. 284). Scăderile vin pe fondul prăbuşirii preţului petrolului.

În staţia din Şoseaua Alexandriei, sectorul 5, motorina standard costă 4,89 lei pe litru, iar benzina standard are un preţ de 4,97 lei pe litru, în timp ce, pe Şoseaua de Centură, comuna Chitila, motorina costă 4,91 de lei pe litru. În strada Jiului, sectorul 1, motorina costă tot 4,91 lei pentru un litru lei pe litru.

În Odorheiu Secuiesc motorina standard costă 4,64 lei/litru, la cea mai ieftină benzinărie Petrom din ţară.

În staţia de pe DN 2A, nr. cadastru 910, Sloboziamotorina standard costă 4,76 lei/litru, iar benzina a ajuns la 4,89 lei/litru.

În Moldova, în localitatea Buhuşimotorina costă 4,8 lei/litru, iar benzina a ajuns la 4,87 lei/litru. De altfel, în Moldova preţul benzinei este cel mai mic din ţară.

Citeşte mai mult pe economica.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ