VESTE BUNĂ pentru sportul românesc: Bellu şi Bitang se reîntorc la Lotul naţional de gimnastică

| 03 noi, 2014

Antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang au fost şi sunt implicaţi direct în activitatea de coordonare şi supervizare a lotului olimpic feminin, precizează președintele Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica.

„Pentru a evita orice fel de speculaţii ulterioare, dorim să precizăm că antrenorii Mariana Bitang şi Octavian Bellu nu au părăsit activitatea de gimnastică, fiind total implicaţi în activitatea de coordonare a Programului Naţional de selecţie, precum şi în activitatea de pregătire directă a lotului olimpic feminin de gimnastică a României", se precizează într-uncomunicat semnat de Adrian Stoica.

Ulterior, președintele FRG a comentat: „Ei sunt demult în poziţia de antrenori ai lotului naţional. A fost doar o etapă scurtă în care dânşii şi-au clarificat nişte lucruri şi sunt la lotul naţional de mult. După mondiale erau deja în treabă. Acum lucrează efectiv cu sportivele. Am discutat cu dânşii, nu există contracte separate, sunt într-o colaborare, nu neapărat cu contractul pe masă. E o problemă foarte veche între noi, pentru că federaţia are resurse limitate. Dar asta nu e o chestiune care să-i împiedice să pregătească lotul naţional. Nu au avut alte doleanţe, oamenii şi-au clarificat lucrurile pe care le aveau ei cu ei şi sunt înapoi la treabă. Nu e niciun fel de problemă".

Mariana Bitang declarase la jumătatea lunii septembrie că ea şi Octavian Bellu nu mai sunt antrenori coordonatori ai lotului olimpic feminin de gimnastică, astfel că nu vor însoţi delegaţia României la Campionatele Mondiale de la Nanning (China).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ