Veste cruntă pentru Marian Dârţă! Cancerul a recidivat: Nu mă lăsaţi să mor

| 18 iun, 16:00

Veste şocantă pentru stilistul Marian Dârţă. Acesta a aflat că este din nou bolnav de cancer. Boala necruţătoare a recidivat.

 

Stilistul Marian Dârţă e în stare de şoc după ce, în urma unor analize, a aflat că i-a recidivat cancerul. Acesta a făcut anunţul în hohote de plâns şi a implorat ajutor.

"A recidivat tumora, am primit azi diagnosticul. Nu mai am putere să vorbesc. Nu mă lăsaţi să mor, vă rog frumos.Singura şansă ar fi un medicament care costă 4000 de euro pe lună care micşorează tomora. Nu mai rezist la o altă operaţie. Casa de Sănătate nu decontează acest medicament. Nu vreau să mor. Vreau să trăiesc în sărăcie, dar să fiu sănătos", a spus el, la Antena Stars.

Marian Dârţă s-a îmbolnăvit de cancer în urmă cu un an şi jumătate. A făcut mai multe operaţii şi şedinţe de chimioterapie şi a reuşit să scape de cumplita boală şi chiar să se apuce din nou de muncă. Din păcate, liniştea nu a durat decât câteva săptămâni, deoarece el a aflat, astăzi, că boala a recidivat.



Citeşte şi: INCREDIBIL! Un licean a inventat o metodă de a depista CANCERUL printr-un simplu click

 

Tag-uri: cancer, marian darta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 aug, 14:53
Geta
Acum poti sa faci bani!
Acum poti sa faci bani! Exista multe motive pentru care trebuie urgent sa incepi aceasta colaborare: castigi bani imediat, chiar si din prima luna, fara sa construiesti retele de oameni, te sustine o echipa inimoasa si gata sa-ti sara in ajutor, beneficiezi de un suport informational cu totul extraordinar, ai sansa unei cariere de mare viitor. Cere chiar acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ