Veste excelentă pentru fanii lui David Beckham

| 03 iun, 2014

Fosta vedetă a fotbalului englez, David Beckham, care şi-a încheiat cariera de jucător în 2013 cu Paris Saint-Germain, se gândeşte la o eventuală revenire în activitate, potrivit unei declaraţii făcute într-un documentar realizat de BBC.

''Acum mă uit mai ales la meciuri de baschet şi când văd sportivi de top în disciplina lor, mă afectează, explică fostul internaţional în vârstă de 39 ani. Vreau să joc din nou şi să mă gândesc la mine. Oare voi mai putea să mai joc? Să revin? Să renunţ la retragere şi să încep din nou să joc?''.

Fostul mijlocaş al lui Manchester United şi Real Madrid se preocupă acum de lansarea unei francize în MLS (campionatul nord-american de fotbal) la Miami şi lasă să se înţeleagă că ar putea da o mână de ajutor echipei din punct de vedere sportiv.

''Nu a existat până acum proprietar-jucător, şi atunci, de ce nu s-ar putea întâmpla asta?'', a adăugat Beckham.

Documentarul BBC în care intervine Beckham este despre periplul de 1.287 km realizat de el în pădurea tropicală amazoniană înaintea Mondialul 2014, unde Anglia va disputa primul său meci împotriva Italiei, la Manaus, în inima junglei, pe 14 iunie.

Tag-uri: david beckham
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ