Veste tristă! Silviu Prigoană este GRAV bolnav: "Au murit 11 oameni de virusul ăsta"

| 12 mar, 12:21

Silviu Prigoană e grav bolnav, ţintuit la pat şi se simte atât de rău încât a ajuns să se teamă pentru propria viaţă. Milionarul e contaminat cu acelaşi virus care l-a ucis pe compozitorul Marcel Dragomir, informează cancan.ro.

Silviu Prigoana traverseaza o perioada crunta, de o saptamana. Afaceristul s-a imbolnavit de gripa si, desi la prima vedere nu pare nimic grav, realitatea este cu totul alta. Omul de afaceri este in carantina, acasa, si se simte atat de rau incat a cerut ajutor specialiat la domiciliu, un medic oferindu-i ingrijiri speciale timp de doua zile, in perioada crunta.

Gripa care a pus stapanire pe Prigoana nu este una oarecare, ci este tocmai virusul ucigas care a rapus deja 11 oameni, printre care si compozitorul Marcel Dragomir.

Au murit 11 oameni de virusul asta. Nu am mai fost nici la scoala ca sa imi vad copiii, ca stau in carantina. Nu sunt inconstient sa ii imbolnavesc. Invatatoarea mi-a zis ca ei intreaba de mine si ca vor sa ma vada, dar trebuie sa mai astept, a declarat afaceristul pentru cancan.ro

 

Citeşte şi: Tulburător! S-a aflat CAUZA MORȚII în cazul compozitorului Marcel Dragomir

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 15:25
Andrei Pop-ziarista
ii dorim sanatate...
pe de alta parte,popular,exista un remediu..
poate se mai casatoreste o data,cu pliciul,in direct si la toate orele de varf,pe toate canalele TV

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ