Veste tristă pentru fanii ELENEI GHEORGHE! Vedeta a fost implicată într-un accident rutier

| 02 iun, 09:27

Cântăreata Elena Gheorghe si sotul ei, Cornel Ene, au fost implicati într-un accident, în comuna Teaca din judetul Bistrita-Nasaud. Un biciclist le-a apărut celor doi în față și Cornel nu a mai putut evita impactul.

Elena Gheorghe și Cornel Ene au avut concert duminică seară în Bistrita și se îndreptau către Târgu Mureș, acolo unde artista avea din nou un concert, scrie stirileprotv.ro.

Din primele informații, un biciclist de 59 de ani a schimbat brusc directia de mers, fara sa se asigure și a fost lovit cu mașina. Bărbatul este acum la spital.

Cornel Ene nu consumase alcool, iar polițiștii spun că devină pentru accident este biciclistul.

 

Citeşte şi: INCREDIBIL: GABRIELA CRISTEA a ajuns în faţa MAGISTRAŢIILOR

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 aug, 15:21
Viorica
O sansa pentru toti! De ce sa nu iei in considerare o oportunitate foarte serioasa si reala prin care sa castigi mai multi bani in timpul liber? Activitatea este usoara si eleganta.Trebuie doar sa te implici cu seriozitate si sa-ti cladesti un viitor mai bun.Asiguram contract de comision. Cere mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ