Veste tristă pentru fanii lui Marc Anthony! Ce se întâmplă cu artistul

| 13 mar, 14:32

Concertul lui Marc Anthony, care era programat pentru 31 martie la Sala Palatului, nu va mai avea loc, potrivit B1TV.Decizia anulării concertului a aparținut echipei de management a cântărețului, care nu va mai performa în țările din Europa Centrală și de Est, din motive nemenționate.

Compania Vreau Bilet mai precizează că nu își va putea recupera banii pe care i-a investit în promovarea și producția publicitară a concertului.

”Aceste cheltuieli nu vor fi compensate în niciun fel de către echipa de management a artistului”, se arată în comunicat.

În schimb, persoanele care și-au achiziționat bilete prin rețeaua Vreau Bilet ”vor primi contravaloarea biletului achiziționat plus 25 % din valoarea acestuia sub formă unui voucher. Cu aceste vouchere pot fi achiziționate bilete la orice eveniment organizat de către compania Vreau Bilet, pe o perioadă calendaristică de un an, începând cu data de 13 Martie 2015”.

 

Citeşte şi: Concertele anului 2015: Marc Anthony, Robbie Williams, Andre Rieu, AC/DC și mulți alții vin în România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ