Veste tristă pentru fanii "Top Gear". Ce decizie a luat BBC în privinţa lui Jeremy Clarkson

| 25 mar, 12:00

Jeremy Clarkson, starul show-ului "Top Gear", care a fost suspendat recent de conducerea radiodifuzorului public britanic (BBC) ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu un producător, ar urma să fie dat afară, iar un anunţ oficial în acest sens ar urma să fie făcut miercuri.

Jeremy Clarkson a fost suspendat pe 10 martie de la cârma emisiunii "Top Gear", după ce a fost acuzat că l-ar fi lovit cu pumnul pe Oisin Tymon, un membru al echipei de producţie. Totodată, BBC a anunţat la momentul respectiv că a demarat o anchetă în legătură cu acest incident. Potrivit publicaţiei britanice The Telegraph, ancheta s-a încheiat, iar Jeremy Clarkson a fost găsit vinovat pentru faptul că l-a atacat pe Oisin Tymon.

The Telegraph mai relatează că, în urma anchetei interne derulate de BBC, s-a ajuns la concluzia că Jeremy Clarkson a fost implicat într-o confruntare fizică cu respectivul producător, după aproximativ 20 de minute în care cei doi s-au certat.

Altercaţia s-ar fi iscat după ce Jeremy Clarkson ar fi fost informat, după o zi de filmare, că nu poate să mănânce friptură cu cartofi prăjiţi din cauză că bucătăria hotelului în care era cazată echipa "Top Gear" era închisă.

Ca urmare a acestei investigaţii, care l-ar fi găsit vinovat pe Jeremy Clarkson, starul show-ului "Top Gear" ar urma să fie demis de la BBC, mai scrie sursa citată.

Însă, contactaţi de publicaţia britanică The Guardian, reprezentanţii BBC au spus că nu a fost luată încă o decizie finală în cazul lui Clarkson, care a fost suspendat în urmă cu 15 zile. "Nu a fost luată nicio decizie. Când vom avea un rezultat, îl vom anunţa", a spus un purtător de cuvânt al BBC.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ