Vicepreşedintele CJ Prahova, Cezar Ionescu, audiat la DNA

| 01 mar, 13:00

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Radu Cezar Ionescu, este audiat, marţi, la DNA, fiind acuzat că reprezentantul unei firme de construcţii i-a achitat o maşină în schimbul atribuirii unor contracte

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Radu Cezar Ionescu, a ajuns la sediul DNA Prahova marţi la prânz, fiind audiat într-un dosar în care este acuzat de luare de mită.

Surse judiciare au declarat că Radu Cezar Ionescu şi-a luat în leasing un atutoturism în valoare de 26.000 de euro, ratele fiindu-i plătite, între anii 2007 - 2009, de către reprezentantul unei firme de construcţii (denunţător în acest caz - n.r.).

În schimbul maşinii, vicepreşedintele CJ Prahova ar fi lăsat de înţeles că poate atribui lucrări de construcţii societăţii respective.

Radu Cezar Ionescu este vicepreşedintele CJ Prahova din martie 2015, după ce fostul vicepreşedinte şi-a pierdut mandatul. Totodată, Radu Cezar Ionescu a mai fost vicepreşedinte al CJ Prahova în perioada 2004 - 2008.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ