Vicepreşedintele PNL Hunedoara Alin Simota, exclus din partid după acuzaţiile DIICOT

| 19 iun, 2013

Vicepreşedintele PNL Hunedoara Alin Simota, arestat sub acuzaţia că a condus o grupare suspectată de infracţiuni cu violenţă, cămătărie, înşelăciune şi şantaj, a fost exclus, miercuri, din PNL, din cauza "prejudiciilor de imagine" aduse partidului.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de organizaţia judeţeană a PNL Hunedoara, vicepreşedintele şi, totodată, consilierul local din Petroşani, Alin Şimota, a fost exclus din partid.

Biroul Permanent al PNL Hunedoara a votat, conform sursei citate, în unanimitate propunerea de excludere, Simota fiind acuzat că a adus "prejudicii grave de imagine" acestei formaţiuni politice.

Alin Simota este consilier local PNL la Petroşani, iar în mandatul 2008-2012 a fost consilier judeţean la Hunedoara.

Alin Simota, care este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din judeţ, a dezvoltat afaceri atât în domeniul construcţiilor, cât şi în domeniul energetic, câştigând mai multe licitaţii organizate de Consiliul Judeţean, în perioada în care a fost consilier judeţean.

Alin Simota s-a înscris în PNL în luna aprilie 2008, iar două luni mai târziu se afla pe un loc eligibil pe lista de consilieri judeţeni a formaţiunii politice. În mandatul 2008-2012 a fost consilier judeţean la Hunedoara, apoi a devenit consilier local PNL la Petroşani. În timpul mandatului de consilier judeţean, Simota a fost ales preşedinte al PNL Petroşani, însă în martie 2013, când se afla la jumătatea mandatului de preşedinte, a demisionat din funcţie, invocând motive personale.

Alin Şimota a rămas membru în PNL Petroşani şi în Biroul Permanent Judeţean al PNL Hunedoara.

Tag-uri: Alin Simota, DIICOT, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ