Viceprimarul Capitalei dă asigurări că gazonul de pe Arena Naţională va arăta bine

| 04 iul, 2013

Viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu, a declarat joi că săptămâna viitoare gazonul de pe Naţional Arena, pregătit de către ALPAB, va arăta foarte bine.

"O să vedeţi săptămâna viitoare, când e finala supercupei dintre Steaua Bucureşti şi Petrolul Ploieşti, că atât partea exterioară, cât şi cea interioară, inclusiv gazonul, vor arăta foarte bine. Am argumentele necesare să vă spun acum că se lucrează intens şi, cu siguranţă, Arena va arăta foarte bine săptămâna viitoare, când se vor juca trei meciuri şi va rezista gazonul. Pentru viitor, ne pregătim de aşa manieră ca gazonul să arate bine la cele două meciuri ale naţionalei României", a susţinut Nicolaescu la şedinţa CGMB de joi.

El a spus că gazonul va fi pregătit de către Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) cu propriile forţe. "ALPAB-ul, cu forţe proprii, lucrează intensiv, iar calitatea gazonului este mult mai bună decât cea de la ultimul joc al echipei Steaua pe Arena Naţională şi cu siguranţă vom vedea săptămâna viitoare că gazonul va fi în condiţii optime pentru joc", a susţinut Nicolaescu.

El a spus că certificatul de calitate al gazonului va fi dat de observatorii UEFA, menţionând că urmează să se ia o decizie legată de schimbarea în totalitate a gazonului, în funcţie de cum se va prezenta acesta şi cum evoluează el - de cât timp este pregătit, udat la anumite ore, etc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ