UPDATE Victor Hănescu se simte bine după accidentul suferit la Rennes

| 13 oct, 14:02

Tenismanul român Victor Hănescu (34 ani) a anunțat că se simte bine și este în drum spre casă după accidentul suferit, luni, la antrenament, la turneul challenger de la Rennes (Franța), potrivit unui comunicat remis marţi.

UPDATE "Am avut un accident ieri (luni, n. red.) la antrenamentul de dinaintea meciului, datorat oboselii, dar acum sunt bine. Sunt sănătos și mă aflu în drum spre casă", a precizat Hănescu (34 ani).

Victor Hănescu (186 ATP) s-a retras din turneul challenger de la Rennes, dotat cu premii totale de 85.000 de euro, unde ar fi trebuit să joace în primul tur cu Marius Copil (24), cel mai bun tenisman român din clasamentul ATP — locul 156.

Numarul 186 mondial a ramas inconstient si a cazut ca secerat, potrivit Digi Sport.

Sursa citata mentioneaza ca Hanescu s-a lovit la barbie si a sangerat puternic, dupa care a fost internat in spital. Acesta s-a retras din cadrul turneului de la Rennes din acest motiv.

In spital, doctorii l-au cusut, iar acum ii monitorizeaza situatia.

Sportivul va fi supus unor investigatii amanuntite in urmatoarea perioada.

 

 

Tag-uri: Victor Hănescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ