Victor Ponta a fost numit SECRETAR GENERAL AL GUVERNULUI

| 16 iun, 19:37

Victor Ponta a fost numit în funcția de secretar general al Guvernului printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, publicată vineri în Monitorul Oficial.

Printr-o decizie anterioară, publicată tot vineri, premierul i-a delegat atribuțiile de secretar general al Guvernului lui Alexandru Mihai Ghigiu, în locul lui Mihai Busuioc.

"Având în vedere refuzul secretarului general al Guvernului de a îndeplini obligația de a contrasemna deciziile prim-ministrului, prevăzută de prevederile art. IX din OUG 17/2009 privind stabilirea unor măsuri pentru aparatul de lucru al Guvernului, cu modificări prin Legea nr. 198/2013, constatat conform Adresei înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/11.039 din 16 iunie 2017, precum și absența acestuia din cadrul instituției. (...) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Alexandru-Mihai Ghigiu, secretar de stat, exercită atribuțiile secretarului general al Guvernului, pentru asigurarea conducerii instituției, până la eliberarea, respectiv numirea conducătorului Secretariatului General al Guvernului, în condițiile legii", precizează decizia publicată în Monitorul Oficial.

Ulterior, a fost emisă o altă decizie, prin care a fost eliberat din funcție Mihai Busuioc și numit secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ