Victor Ponta: Absolvenţii academiilor militare vor avea locuri de muncă

| 26 iul, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că absolvenţii academiilor militare şi de poliţie vor avea asigurate locurile de muncă.

Întrebat de un jurnalist dacă le garantează celor care termină academia militară sau de poliţie că vor avea locuri de muncă, primul ministru a răspuns: 'Eu cred că da'.

Prezent alături de premier la Sibiu, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa a spus că cei care intră în acest an în academiile militare din ţară, vor avea peste trei ani, asigurate locurile de muncă.

'Noi şi pentru anul de învăţământ 2013 - 2014, am avut în vedere, ca promoţia peste trei ani de zile când termină să fie egală cu ieşirile din sistem', a spus ministrul Mircea Duşa.

Potrivit premierului şi ministrului Apărării Naţionale, toţi cei 3.000 de absolvenţi ai academiilor militare din 2011 şi 2012, au fost angajaţi.

Premierul Victor Ponta şi ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, au participat vineri dimineaţa, de la ora 10.00, la ceremonia de avansare la gradul de sublocotenent şi absolvire a Promoţiei 'Aurel Vlaicu - 100', la Academia Forţelor Terestre 'Nicolae Bălcescu' de la Sibiu.

La Academia Forţelor Terestre 'Nicolae Bălcescu' de la Sibiu au absolvit în acest an, 262 de tineri.

Printre cei mai cunoscuţi studenţi din anii trecuţi ai academiei militare de la Sibiu se numără şi Mihaela Larisa Tudor, prima româncă absolventă a cursurilor Academiei Militare 'West Point' din SUA, cea care a fost menţionată în discursul către absolvenţi, de către Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta va rămâne vineri la Sibiu şi pentru a participa la Raliul Sibiului, alături de pilotul Titi Aur, pentru a promova o campanie care militează pentru siguranţa la volan şi respectarea regulilor rutiere pentru evitarea accidentelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ