Victor Ponta: Am votat pentru noi, mocirla

| 11 dec, 11:08

Fostul premier Victor Ponta a votat duminică dimineață la Târgu Jiu. Social-democratul candidează din partea PSD la Camera Deputaţilor în circumscripţia Gorj.

"Nu aveți voie să intrați în secția de vot. Așa am văzut eu în secția de la București", le-a spus Victor Ponta jurnaliștilor atunci când a ajuns la secție, făcând referire la faptul că în capitală reprezentanții presei nu au fost primiți în secția în care a votat Gabriela Firea.

”Am votat foarte hotărât pentru români, pentru noi, mocirla. Am votat foarte hotărât pentru români, pentru noi, mocirla, cum ne numesc ăştia care vor să ne conducă, stăpânii noştri şi eu cred că fac parte dintre români, dintre cei pe care îi numesc ei mocirlă şi cred că astăzi avem o şansă extraordinară să începem să ne luăm ţara de la stăpâni înapoi. Nu o să fie uşor, nu o să se întâmple doar într-o zi, dar am încredere în români şi în România”, a declarat Ponta la ieșirea de la urne.

 

 

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ